Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Rotterdam Head First (RHF)

Geplaatst op 16-09-2019  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Evelien Korving  -  Bron: www.rotterdamheadfirst.nl

2019-06-13-rotterdam-head-first-2Op 28 september 2019 wordt in Rotterdam de Rotterdam Head First gehouden. Dit is een jaarlijkse Benefit-wedstrijd op de Willem Alexander Baan, waarbij zowel een boord aan boord wedstrijd over 500 meter wordt gehouden als een tijdwedstrijd over 4 km. Deze wedstrijd staat in het teken van het Alzheimer fonds. De deelnemers wordt gevraagd om sponsorgeld mee te nemen. Daarnaast worden die dag ook bijzondere activiteiten voor niet roeiers en kinderen georganiseerd! Dus kinderen (van roeiers ?) zijn ook welkom die dag! Zie ook:  https://www.rvrijnland.nl/activiteitenlijst/915/head-first-race

Om deze dag mogelijk te maken zijn naast deelnemers ook promotoren nodig die een financiële bijdrage kunnen leveren. In de bijlage staat wat de Promotor daarvoor in de plaats ontvangt als dank voor de bijdrage. De Promotoren zullen duidelijk en zichtbaar, zowel op de website als tijdens de wedstrijd zelf worden vermeld en bedankt. Ook worden er nog andere activiteiten aan gekoppeld (zie bijlage), die uiteraard facultatief zijn.

Daarnaast zijn Sponsoren nodig (zowel roeiers als niet-roeiers), die een bijdrage willen geven aan het Alzheimerfonds. Als dank voor de bijdragen ontvangen zowel de sponsoren als de promoteren iets terug vanuit de organisatie.

Zie bijlagen 

We hopen daarnaast uiteraard op een mooie opkomst en een zonnige wedstrijd!


Evelien Korving

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023