Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Kerst-test bij Asopos zondag 19 dec

Geplaatst op 27-11-2021  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Willeke van der Weide

In het weekend van 18 en 19 dec staan er twee wedstrijden op de agenda:

  • onze eigen kerstwedstrijd, de tweede wedstrijd in de wintercompetitie, op zaterdag 18 december (meer info hierover volgt spoedig)
  • de Kerst-test bij Asopos op zondag 19 december.

Asopos heeft ons hierover geïnformeerd met het volgende bericht:

Jullie zullen ook allemaal gemerkt hebben dat er steeds minder mogelijk is, ook wat betreft sporten. Daarom leek vandaag mij een mooi moment om jullie uit te nodigen voor iets wat vooralsnog wél door kan gaan: onze Kerst-test. Bij ons is het inmiddels traditie om in het laatste weekend voor het kerstreces een grote sparsessie te organiseren voor al onze fanatieke ploegen. Het lijkt ons extra leuk als de buurtverenigingen daarbij aansluiten, als ze dat willen natuurlijk. We hebben deze sparsessie gepland op 19 december 2021. Het zal ergens in de ochtend plaatsvinden, de precieze tijd durf ik nog niet vast te leggen maar we mikken op tussen 8:00 en 10:00 te roeien. Als er animo vanuit jullie verenigingen is om mee te doen aan deze sparsessie, lijkt het mij netjes om te schuiven in het traject zodat het meer in het midden ligt. Dat zal zijn het traject tussen de Caesar-brug en de bocht naar de Korte Vliet toe. Dat maakt het een totale afstand van ongeveer 3km, wat we dan twee keer af willen leggen (maar uiteraard kan een ploeg ook beslissen om maar 1 keer mee te doen). 

Laat even weten (sirassimmocdjirtsdew.[antispam].@rvrijnland.nl) als er interesse is om hieraan mee te doen, dan geef ik dat door aan Asopos (zelf doorgeven mag uiteraard ook). 

Willeke van der Weide

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023