?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
Kom roeien - geel
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 
 
 
 
 

Contributie

Contributie

 

De contributie wordt jaarlijks in het najaar vastgesteld. De contributie moet worden voldaan bij aanvang van het kalenderjaar of lidmaatschap. Het entreegeld betaal je eenmalig zodra je lid wordt. Het lidmaatschap duurt tot het eind van het kalenderjaar en wordt steeds stilzwijgend verlengd voor het daaropvolgende kalenderjaar (*).

Nieuwe leden

Nieuwe leden betalen de jaarcontributie naar evenredigheid van het aantal resterende maanden (incl. de maand waarin het lidmaatschap start). Daarnaast is eenmalig €50 entreegeld verschuldigd met uitzondering van proefleden en oudleden.

 

Contributie 2021

Proeflid vanaf 18 jaar € 100
Seniorlid vanaf 18 jaar € 349
Jeugdlid 12 t/m 17 jaar € 267
Leeftijd op 1 jan 2021

Proeflidmaatschap

Het proeflidmaatschap duurt 12 weken, kost €100 en wordt daarna automatisch omgezet in een gewoon lidmaatschap. De ingangsdatum van het lidmaatschap is dan de ingangsdatum van het proeflidmaatschap. De kosten van het proeflidmaatschap worden in mindering gebracht op de kosten van het daaropvolgende lidmaatschap. Er wordt geen entreegeld in rekening gebracht. Het proeflidmaatschap wordt alleen aangeboden aan onervaren roeiers vanaf 18 jaar.

Factuur

De factuur wordt per e-mail verzonden en is ook beschikbaar in je account.

Persoonsgegevens

Je kunt zelf je gegevens (adres, telefoon enz.) wijzigen via je account op deze website. . Hier vindt je ook je KNRB-nummer en je MyFleet gebruikersnaam met wachtwoord.

Sport & Cultuurkaart

Heb je een Sport & Cultuurkaart van de gemeente Leidschendam - ­Voorburg, dan kun je het roeien bij ons gratis proberen. Zie: https://www.senw-lv.nl/sportencultuurkaart/. Neem voor een lesafspraak contact op met vnosirassimmoc.[antispam].@rvrijnland.nl 

 


(*) Zie onze statuten en huishoudelijk reglement in de bibliotheek


 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2021 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 3 oktober 2021